laupäev, 12. aprill 2014

Homöopaatiline ravi + alternatiivmeditsiin

Mis asi on homöopaatia täpsemalt, saab tutvuda nt siit. http://www.biokliinik.ee/index.php?id=210&

Täna oli meil esimene visiit Agne Kandima juurde ning tegema hakkame Rakumineraalide ehk rakusoolade teraapiat (täpsemalt saab lugeda siit http://tervistagasi.eu/wp-content/uploads/2014/02/RAKUMINERAALIDE-ehk-RAKUSOOLADE-TERAAPIA-tabeliga-koos-20131.pdf). Visiit ise nägi välja nii, et tema küsis igasugu erinevaid küsimusi koera kohta, tegi märkmeid. Jooksvalt vestluse käigus pani valmis soolakesi ja ütles millal mida ja kui palju anda. Üldiselt ma ei oska kogu sellest asjast veel eriti midagi arvata. Minu lootus on eelkõige see, et selle ravimeetodi juures organismi immuunsussüsteem tugevneb ja tasakaalustub, mis omakorda võitleb kasvajale natukenegi vastu - võidaks meile rohkem aega. Sest noh, mis meil muud teha on kui vähemalt proovidagi ja loota. Püsivalt pean nüüd koera jälgima, kas ja millal tekivad mingid sümptomid ehk siis erinevusi tavapärases käitumises. Lisaks sooladele saime juurde Calcium fluoratium D12 tablette ning eile käisin sojapoes ostmas kapsleid - aprikoosiseemnete ekstrakt reishi ja vitamiin C-ga (http://www.sojapood.ee/blog/category/vitamiin-b17).
Ning lisaks aprikoosiseemnetele olen saanud infot veel erinevatest looduslikest preparaatidest vähivastases ravis:
Haikõhr (https://m.facebook.com/note.php?note_id=413875088660793&_ft_=fbid.404504259615433&_rdr)
Graviola (http://www.sojapood.ee/blog/graviola-tervislikud-omadused)

Olen saanud ka palju tagasisidet erinevatelt inimestelt erinevate juhtumite kohta. Ühe toon näiteks.. kirjutas naisterahvas, kelle nii eelmisel kui praegusel koeral diagnoositi vähk (neist esimesel siis samuti just luuvähk, praegusel koeral vähk põrnas ja kopsus). Mõlemal koeral kasutas hiina alternatiivravimit Artemisinin ehk magusat ussipuud (http://pathwithpaws.com/blog/2011/03/26/artemisinin-when-cancer-cells-kill-themselves või http://www.bonecancerdogs.org/therapies.html#artemisinin PS! ainuke ettevaatus selle ravimiga - pikaajalisel kasutamisel võivad tekkida südame rütmihäired). Eelmine koer elas 3 kuud peale diagnoosimist (ennustati 1 kuu max) ning praegune koer elab siiani, peale 2 aasta tagust diagnoosimist, kus talle anti elulootust vaid nädal.. sellest 6 kuud hiljem ennustati paar päeva.. koer elab siiani täiesti normaalse kvaliteediga elu, küll aga olevat nüüdseks vähk siiski ka kaugemale liikunud.

Pidevalt küsitakse kuidas Sannal on.. Sanna on nagu ikka. Kui esimesel paaril päeval peale arsti juures käimist tundus kuidagi rahulikum, kartsime juba et ei tea kas kaifib nüüd valuvaigistite mõju ja enne oli siiski pidevalt valudes? Siis tänaseks on ta ikka samasugune nagu varem. Morganiga koos vist välja viia enam ei saa, kipuvad ikka üksteist kordamööda mängule kutsuma ja jobutsema.. kui ühe suudan maha rahustada alustab teine.. ja noh niimoodi ma nendega eile võimlesin. Päevasel ajal pidavat küll palju magama, aga minu koju tulles on see energiapall tüütamiseks valmis. :)

Ja ka kasvaja ümbermõõt - 20cm


Siin veel lugemiseks paar huvitavat artiklit üleüldse vähi teemal (mitte koertega seotud).

Mis asi on Rick Simpsoni kanepiõli saab teada täpsemalt nt siit https://www.facebook.com/pages/Rick-Simpson/298774923502987

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar